Bureau 7TIEN helpt organisaties en bedrijven met het verwezenlijken van duurzaamheidsambities. We werken samen aan het verminderen van de CO2-uitstoot, versnellen de transitie naar een circulaire economie en gaan biodiversiteitsverlies tegen. Samen met overheidsorganisaties werken we aan robuust en effectief duurzaamheidsbeleid. We helpen organisaties en bedrijven met het ontwikkelen van succesvolle maatschappelijke innovaties.

Wij ondersteunen bij visievorming, voeren haalbaarheidsonderzoeken uit, stellen plannen op, begeleiden programma’s of projecten en voeren evaluaties uit. De 17 Sustainable Development Goals zijn daarbij ons moreel kompas.

Bureau 7TIEN streeft naar een maatschappij waarin een toekomstbestendige relatie is tussen mens en aarde, waarin de economie circulair is, de leefomgeving biodivers en klimaatverandering wordt tegengegaan.

Jesse de Graaff, mede eigenaar van Bureau 7TIEN: “De code sociale ondernemingen daagt ons uit om onze maatschappelijke bijdrage te onderzoeken en te maximaliseren”

Meer weten over hoe Bureau 7TIEN de principes van de Code Sociale Ondernemingen heeft toegepast? Op deze pagina vind je alle informatie terug.

Sector

Datum aanvraag

Opgenomen in het register sinds december 2022