ImPower Social Impact Company is ontstaan vanuit de ervaring dat er veel werd en wordt gesproken over werkzoekenden, maar slechts weinig met hen. ImPower heeft deze ervaring omgezet in een peer-to-peer aanpak.  De kracht en ervaring van de werkzoekenden wordt, na een intensieve training tot peercoach, ingezet om andere werkzoekenden (hun peer-groep) te inspireren en te activeren. Met als uiteindelijk doel hen te begeleiden naar een duurzame baan of kwalificerende opleiding.  En met resultaat! Sinds 2014 zijn op deze manier meer dan 100 peercoaches opgeleid die samen ruim 600 werkzoekenden succesvol hebben begeleid naar een baan of opleiding.

Arjan te Wierik, mede-oprichter ImPower: “Wij geloven in de kracht van sociaal/impact ondernemen. Met onze registratie willen we dit laten zien en uitdragen.  Samen op naar nog meer maatschappelijke impact!”

In de ImPower Social Impact Code lees je alles over hoe ImPower georganiseerd is en hoe zij invulling geven aan de principes van de Code. Of neem een kijkje op hun website

Sector

Datum aanvraag

Opgenomen in het Register sinds december 2021