Swink levert diensten op het gebied van digitale toegankelijkheid, data analytics en content management.

Ons team bestaat uit ervaren online specialisten met autisme. Dankzij hun autisme hebben zij een sterk ontwikkeld analytisch en probleemoplossend vermogen. Daardoor zijn onze klanten verzekerd van de beste resultaten.

Samen met onze klanten zorgen we voor duurzaam betaalde banen voor mensen met autisme. Zo kunnen zij onafhanke­lijk en zelfstandig zijn, zich ontwikkelen en hun dromen verwezen­lijken. Met werk op een niveau dat recht doet aan hun kwaliteiten. Dat is onze missie. Door ons specialisme, onze deskundigheid én pragmatische instelling verrassen we onze klanten. We houden ervan om jouw vraagstuk op te lossen.

Ons einddoel is om er voor te zorgen dat autisme een veel gezochte competentie wordt en niet meer als een beperking wordt gezien.

Niels van Buren, algemeen directeur van Swink: “Een van onze kernwaarden is transparantie. Door ons aan te sluiten bij de Code willen we graag laten zien en verantwoording afleggen hoe wij impact maken voor mensen met autisme. Ook willen wij andere organisaties helpen en stimuleren om inclusief te ondernemen. Wij zien de Code als een mooi platform om die boodschap over te brengen.”

Meer te weten komen over Swink? Kijk eens op hun website

Sector

Datum aanvraag

In aanvraag sinds april 2022